CERTIFIKATA OSD ONLINE

“Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD) është një sistem testimi dhe vlerësimi i miratuar nga shteti për gjermanishten si gjuhë të huaj dhe të dytë. Provimet ÖSD kanë një qasje komunikuese, duke vlerësuar aftësinë gjuhësore dhe komunikuese të kandidatëve brenda situatave të përditshme.”

Blini certifikatë reale të vlefshme dhe të regjistruar ÖSD
Diplomë e gjuhës austriake gjermane (ÖSD)

Bleni certifikatën e regjistruar OSD (ÖSD).

ÖSD nxit konceptin që gjermanishtja të jetë një gjuhë pluricentrike, duke pasqyruar shumëllojshmërinë e gjuhës gjermane në provimet e saj. Kështu, varietetet standarde të vendeve gjermanishtfolëse Austria, Zvicra dhe Gjermania trajtohen dhe përfaqësohen në mënyrë të barabartë në të gjitha provimet. Detyrat e leximit dhe dëgjimit përdorin tekste me origjinë nga këto vende.

0

Klientët

Klientë të kënaqur në mbarë botën dhe në rritje

Që nga viti 2015

Blini certifikatë reale të vlefshme dhe të regjistruar ÖSD

Certifikatat e ligjshme, origjinale ose origjinale gjermane ÖSD që ne shesim regjistrohen në qendrën e testimit të institutit ÖSD kudo që dëshiron klienti ynë. Blini certifikatën ÖSD pa provim, blini certifikatën ÖSD, blini certifikatën ÖSD në internet, blini certifikatën ÖSD për shitje, blini certifikatën Telc, blini certifikatën DSH, blini certifikatën TestDAF në internet.

Në Certifikatën e Verifikuar ÖSD & TELC nëse zgjidhni të blini një certifikatë të vlefshme ÖSD a1, a2, b1, b2, c1, c2 nga ne, certifikata gjermane duhet të jetë origjinale, që do të thotë se rezultatet mund të verifikohen në internet kur të kryhet puna jonë.

Certifikata e verifikuar e GOETHE & TELC nuk do të dështojë kurrë, por në rast të ndonjë problemi paratë tuaja do të kthehen. Kur blini certifikata autentike ÖSD‐Institute për provimet e nivelit ÖSD A1‐C2 nga të gjitha Certifikatat gjermane, certifikata do të jetë e vlefshme për një kohë të pacaktuar. Megjithatë, shumë institucione kërkojnë një certifikatë që nuk është më shumë se dy vjeç.

Blini certifikatën ÖSD në internet, blini certifikatën ÖSD pa provim, blini certifikatën origjinale ÖSD gjermane, blini certifikatën ÖSD për shitje, blini certifikatën ÖSD në Gjermani, blini certifikatën ÖSD A1, blini certifikatën ÖSD A2, blini certifikatën ÖSD B1, blini certifikatën ÖSD, blini certifikatën ÖSD Certifikata ÖSD C1, Blej Certifikatën ÖSD C2

Të gjitha certifikatat ÖSD janë verifikuar, gjë që i bën shërbimet tona më të mira. Certifikatat ÖSD, certifikata gjermane, Blini certifikata ÖSD, Certifikata ÖSD, Blini certifikata gjermane, ÖSD dhe certifikatë ÖSD në internet.

Përfitimet e ÖSD

  • Certifikatat ÖSD janë të njohura ndërkombëtarisht.
  • Certifikatat ÖSD janë të pavarura nga kurset e gjuhës, duke ju lejuar të merrni provimin pa pasur nevojë të ndiqni një kurs të plotë gjuhësor.
  • Provimet ÖSD kanë një qasje komunikuese, duke vlerësuar kryesisht aftësinë gjuhësore dhe komunikuese të kandidatëve në situata të jetës reale.
  • Provimet ÖSD janë një përgatitje për realitetin gjuhësor në Austri, Zvicër dhe Gjermani. Dallimet gjuhësore të këtyre vendeve gjermanishtfolëse konsiderohen të barabarta dhe përfshihen në çdo provim.
  • Provimet ÖSD zhvillohen dhe vlerësohen sipas standardeve të unifikuara.

Certifikata ÖSD A1

Certifikata ÖSD A2

Certifikata ÖSD B1

Certifikata ÖSD B2

Certifikata ÖSD C1

Certifikata ÖSD C2

ÖSD

Certifikata origjinale e Diplomës së Gjuhës Austriake gjermane (ÖSD) në internet

Blini Certifikatën ÖSD në internet, Blini certifikatën e vërtetë të vlefshme dhe të regjistruar ÖSD, Blini Certifikatën ÖSD pa provim. Ne mund t'ju japim këtë certifikatë pa ju shkruar testin. Ne kemi lidhjet dhe përvojën për t'i lëshuar këto certifikata dhe shumë certifikata të tjera pa bërë testimin e një personi. Nëse jeni të interesuar, na kontaktoni për më shumë informacion se si funksionon procesi dhe bëni porosinë tuaj tani.

Bleni certifikatën ÖSD, blini certifikatën ÖSD në internet, blini certifikatën ÖSD pa provim, certifikatën origjinale ÖSD në internet, blini certifikatën ÖSD të regjistruar, blini certifikatën ÖSD pa provim, blini certifikata të vlefshme ÖSD, blini certifikatën ÖSD në internet, blini certifikatën ÖSD në internet, blini certifikatën e regjistruar ÖSD , Bleni certifikatë reale ÖSD, certifikatë të vlefshme ÖSD, blini certifikatë ÖSD pa provim, blini certifikatë ÖSD në internet, blini certifikatë të regjistruar ÖSD, blini certifikatë reale ÖSD, certifikatë të vlefshme ÖSD, blini certifikatë ÖSD pa provim, blini certifikatë të regjistruar ÖSD, blini certifikatë të vërtetë ÖSD , Blini Certifikatën ÖSD pa provim, Blini Certifikatën ÖSD në internet, Certifikatë e vlefshme ÖSD.

 

Na pëlqen të dëgjojmë nga ju