CERTIFIKATA TELC ONLINE

“Që nga viti 2007, Certifikata e Verifikuar Goethe & TELC ka qenë ofruesi më i mirë i certifikatave gjermane ku mund të blini ose të merrni një provim të ligjshëm të certifikatës Telc a1, a2, b1, b2, c1, c2 në 10 gjuhë të ndryshme si anglisht, gjermanisht, frëngjisht, polonisht. , rusisht, turqisht, spanjisht, italisht, portugalisht dhe arabisht.”

Buy TELC certificate Online
Certifikata TELC

Bleni certifikatën TELC të regjistruar

Që nga viti 2007 ne ofrojmë mundësinë për të marrë certifikatat ndërkombëtare të gjuhës Telc të kërkuara gjithnjë e më shumë në shkencë dhe tregun e punës dhe të njohura nga institucione dhe punëdhënës të shumtë brenda dhe jashtë vendit.

0

Klientët

Klientë të kënaqur në mbarë botën dhe në rritje

Që nga viti 2015

Bleni certifikatën TELC origjinale dhe të regjistruar

Këto çertifikata gjermane zbatojnë standardet ndërkombëtare të politikave gjuhësore. Nëse keni nevojë për një çertifikatë të vlefshme Telc për shitje online, të gjitha Certifikatat Gjermane do t'ju ndihmojnë për ta realizuar atë ëndërr vetëm duke na kontaktuar.

Blini certifikatën TELC A1 A2 B1 B2 C1 C2, blini certifikatën origjinale TELC, blini certifikatën Telc në anglisht, blini provimin gjermanisht Telc, blini certifikatën polonisht Telc, blini certifikatën ruse Telc, blini certifikatat Telc në internet, blini provimin Telc, blini certifikatën gjermane Telc, blini Certifikata Telc, Certifikata Telc, Telc, Certifikata Telc në internet, Bli Certifikatë Goethe, Bli certifikatë TestDAF, Bli certifikatë DSH. Bleni certifikatën TELC në internet, blini certifikatën gjermane TELC, blini certifikatën TELC pa provim, blini certifikatën e ligjshme TELC në Gjermani.

Blini çertifikatën e anglishtes Telc, blini provimin gjermanisht Telc, blini certifikatën polonisht Telc, blini provimin Telc rusisht, blini provimin Telc çek, blini provimin turk Telc, blini certifikatën Telc Español, blini Telc Italiano, blini provimin Telc frëngjisht, blini Telc portugalisht, blini Telc Arabisht provim, blej telc Deutsch-test.

Ne jemi biznesmen ekspertë dhe nuk do t'ju marrim kurrë paratë tuaja dhe nuk do të ikni kur të na kontaktoni për një certifikatë origjinale Telc për shitje pa provim online. nëse ju dështojmë, ne do t'ju kthejmë paratë tuaja, por kjo nuk mund të arrihet për shkak të kontakteve dhe lidhjeve që kemi me zyrtarët e Telc.

Ne në të gjitha Certifikatat Gjermane shesim dhe prodhojmë Certifikata Telc të regjistruara në internet pa provim në 10 gjuhë të ndryshme që janë anglisht, gjermanisht, frëngjisht, polonisht, rusisht, turqisht, spanjisht, italisht, portugalisht dhe arabisht. Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë që kuptojnë dhe flasin të gjitha këto gjuhë dhe ne kemi klientë nga lloje të ndryshme fesh.

E ardhmja juaj

Duke pritur për ju

  1. Certifikata TELC A1
  2. Certifikata TELC A2
  3. Certifikata TELC B1
  4. Certifikata TELC B2
  5. Certifikata TELC C1
  6. Certifikata TELC C2
Certifikata origjinale TELC në internet

Certifikata TELC A1

Certifikata TELC A2

Certifikata TELC B1

Certifikata TELC B2

Certifikata TELC C1

Certifikata TELC C2

TELC

Certifikata origjinale TELC në internet

Certifikatat e Gjuhës Evropiane, ose testet e gjuhës Telc, janë teste të standardizuara ndërkombëtare të 10 gjuhëve të ndryshme. Telc GMBH është një ofrues i testeve gjuhësore me qendër në Frankfurt am Main. Kompania jofitimprurëse është një degë e Shoqatës Gjermane të Arsimit të të Rriturve (DVV).

Telc GMBH ofron më shumë se 70 certifikata, duke përfshirë provimet dhe testet e gjuhës së përgjithshme dhe profesionale për studentët. Të gjitha provimet e gjuhës Telc korrespondojnë me Kuadrin e Përbashkët Evropian të Referencës për Gjuhët (CEFR), i cili u botua në vitin 2001 nga Këshilli i Evropës, për të mbuluar aftësitë e të dëgjuarit, të lexuarit, të shkruarit dhe të folurit.

TE GJITHA CERTIFIKATA GJERMANE – TELC

Testet e gjuhës Telc mund të merren në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, polonisht, rusisht, turqisht, spanjisht, italisht, portugalisht dhe arabisht. Organizata jofitimprurëse Telc GMBH është anëtare e plotë e Shoqatës së Testuesve të Gjuhëve në Evropë (ALTE).

Provimet e gjuhës Telc mund të merren në mbi 3000 qendra testimi në 20 vende, duke përfshirë kolegjet komunitare dhe shkollat private të gjuhës. Nën etiketën “Telc Training”, Telc ofron edhe trajnime për mësuesit dhe stafin në fushën e gjuhëve.

Blini certifikatën TELC në internet, blini certifikatën gjermane TELC, blini certifikatën TELC pa provim, blini certifikatën e ligjshme TELC në Gjermani, blini certifikatën TELC A1 A2 B1 B2 C1 C2, blini certifikatën origjinale TELC, blini certifikatën angleze Telc, blini provimin gjerman Telc, blini Certifikata polake, blini Certifikatën Ruse Telc.

Bleni Certifikatën TELC në internet, Blini certifikatën TELC të vërtetë të vlefshme dhe të regjistruar, Blini Certifikatën TELC pa provim. Ne mund t'ju japim këtë certifikatë pa ju shkruar testin. Ne kemi lidhjet dhe përvojën për t'i lëshuar këto certifikata dhe shumë certifikata të tjera pa bërë testimin e një personi. Nëse jeni të interesuar, na kontaktoni për më shumë informacion se si funksionon procesi dhe bëni porosinë tuaj tani.

Bleni certifikatën TELC, blini certifikatën TELC në internet, blini certifikatën TELC pa provim, çertifikatën origjinale TELC në internet, blini certifikatën TELC të regjistruar, blini certifikatën TELC pa provim, blini certifikata të vlefshme TELC, blini certifikata TELC në internet, blini certifikata TELC në internet, blini certifikatën TELC të regjistruar , Bleni certifikatë të vërtetë TELC, certifikatë të vlefshme TELC, blini certifikatë TELC pa provim, blini certifikatë TELC në internet, blini certifikatë TELC të regjistruar, blini certifikatë të vërtetë TELC, certifikatë të vlefshme TELC, blini certifikatë TELC pa provim, blini certifikatë të regjistruar TELC, blini certifikatë të vërtetë TELC , Blini Certifikatën TELC pa provim, Blini certifikatën TELC në internet, certifikatën e vlefshme TELC.

ÇERTIFIKATA TË GJUHËVE TË NDRYSHME TELC

ANGLISHT Gjuhë Certifikatë TELC

TELC – testet e gjuhës ofron provime të gjuhës angleze në të gjitha nivelet CEFR. Përveç kësaj, në nivelet A2, A2-B1, B1 dhe B2 CEFR, kandidatët mund t'i nënshtrohen një provimi 'School' i cili është krijuar posaçërisht për nxënësit e moshës rreth 12 deri në 16 vjeç. Në A2-B2, B1, B1-B2, B2 dhe B2- Kandidatët e nivelit C1 CEFR mund të marrin pjesë në provimet 'Biznes' të cilat janë krijuar posaçërisht për nxënësit që dëshirojnë të provojnë aftësitë e tyre gjuhësore në situata të ndryshme të përditshme të biznesit. Në nivelin B1 CEFR, kandidatët mund t'i nënshtrohen një provimi 'Hotel dhe restorant' i cili është krijuar për nxënësit që dëshirojnë të provojnë aftësitë e tyre gjuhësore në fushat e hotelit dhe restorantit. Në nivelin B2 CEFR, kandidatët mund t'i nënshtrohen një provimi 'Teknik' i cili është krijuar për nxënës të avancuar në profesionet teknike.

Certifikata TELC e Gjuhës Frëngjisht

Ka katër nivele në frëngjisht (A1, A2, B1 dhe B2). Për më tepër, në nivelin A2 CEFR, kandidatët mund të zgjedhin nga TELC Français A2 (për nxënësit pasi kanë përfunduar mesatarisht 250 – 300 njësi mësimore) ose TELC Français A2 Ecole që është krijuar për nxënësit e shkollave të moshës rreth 12 deri në 16 vjeç (në klasat 7 deri në 10 vjeç ). Në nivelin B1 telc Français B1 ka dy opsione për nxënësit me aftësi bazë, të cilët tashmë mund të komunikojnë mjaft mirë në situatat e përditshme ose TELC Français B1 Ecole që është krijuar për nxënësit e shkollave të moshës rreth 14 deri në 17 vjeç (në klasat 9 deri në 11).

Certifikata TELC e Gjuhës SPANJORE

TELC – testet e gjuhës ofron provimin e gjuhës spanjolle në katër nivele CEFR (A1, A2, B1 dhe B2). Në nivelin A2, kandidatët mund të zgjedhin nga TELC Español A2 (për nxënësit pasi kanë përfunduar mesatarisht 250 – 300 njësi mësimore) ose telc Español A2 Escuela që është krijuar për nxënësit e shkollave të moshës rreth 12 deri në 16 vjeç (në klasat 7 deri në 10). Në nivelin B1 ka dy opsione, p.sh. telc Español B1 (për nxënësit me aftësi bazë që tashmë mund të komunikojnë mjaft mirë në situatat e përditshme) ose telc Español B1 Escuela i cili është projektuar për nxënësit e shkollave të moshës rreth 14 deri në 17 vjeç (në klasat 9 deri në 11). . Në nivelin B2, kandidatët mund të marrin telc Español B2 (për nxënësit e avancuar që mund të shprehen qartë dhe qartë) ose telc Español B2 Escuela i cili është krijuar për nxënësit e shkollave të avancuara të moshës rreth 17 deri në 19 vjeç (në klasat 12 deri në 13).

Certifikata TELC e Gjuhës TURKE

Në gjuhën turke telc – testet e gjuhës ofrojnë provime në pesë nivele të ndryshme (A1, A2, B1, B2 dhe C1). Për më tepër, në nivelin A2 CEFR, kandidatët mund të zgjedhin nga telc Türkçe A2 që është krijuar për nxënësit pasi të kenë përfunduar mesatarisht 250 – 300 njësi mësimore ose telc Türkçe A2 Okul që është krijuar për nxënësit e shkollave që mund të komunikojnë thjesht në situata të përditshme. Në nivelin B1, kandidatët mund të zgjedhin nga telcTürkçe B1 (për nxënësit me aftësi bazë që tashmë mund të komunikojnë mjaft mirë në situatat e përditshme) ose nga telc Türkçe B1 Okul i cili është krijuar për nxënësit e shkollave të moshës rreth 12 deri në 15 vjeç (klasat 7 deri në 10). Në nivelin B2 ka dy opsione, p.sh. telc Türkçe B2 (për nxënësit e avancuar që mund të shprehen qartë dhe qartë) ose telc Türkçe B2 Okul i cili është krijuar për nxënësit e shkollave më të avancuara të moshës rreth 15 deri në 19 vjeç (në klasat 10 deri në 13).

Certifikata TELC e gjuhës GJERMANE

TELC – testet e gjuhës mund të merren në gjashtë nivele të ndryshme CEFR (A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2). Në Hungari, certifikata telc në gjuhën gjermane është e akredituar.

Certifikata TELC e gjuhës arabe

TELC – testet e gjuhës ofron provim të gjuhës arabe në nivelin B1 CEFR për nxënësit me aftësi bazë të cilët tashmë mund të komunikojnë mjaft mirë në situatat e përditshme.

Certifikata TELC e gjuhës ITALIANE

TELC ofron provime të gjuhës italiane CEFR në katër nivele (A1, A2, B1 dhe B2).

Certifikata TELC e Gjuhës Shqipe

Në Shqipëri telc – language tests ofron provim gjuhe në nivelin B1.

Certifikata TELC e Gjuhës Gjermane

Në Shqipëri testet e gjuhës telc mund të zhvillohen në katër nivele të ndryshme (A1, A2, B1 dhe B2).

Bleni certifikatën gjermane të vlefshme TELC A1 pa provim në internet, blini certifikatën TELC-GOETHE a2 pa provim, blini legit Telc B1, blini vërtet TELC A1, certifikatën Telc c1 në shitje online, blini certifikatën Telc b1 në shitje në Gjermani, certifikatën Telc c1 pa provë , Certifikata TestDAF në internet, blini provim të vërtetë Telc c1, blini certifikatë të vlefshme Telc c2 në internet për shitje, Regjistrohuni anglisht TELC b2, si të blini certifikatën e ligjshme Telc A2 pa provim në internet për shitje, merrni certifikatën Telc B1 në internet në Indi, blini Telc të vërtetë Certifikata b2 për shitje në Gjermani, blini certifikatë të çertifikuar Telc c1 në internet pa provim, blini certifikatën Telc c1 në internet në Mynih, Frankfurt, blini certifikatën TELC c1, blini vërtet Telc c2, blini certifikatën gjermane c1 në internet, blini certifikatën Goethe në internet, blini certifikatën DSH pa provim, Bli Certifikatë OSD, Bli certifikatë Testas, Bli IELTS, Bli Certifikatë NEBOSH.

Mund të na kontaktoni për një bisedë të sigurt dhe të shpejtë dhe ne do t'ju shpjegojmë në detaje se si Certifikatat e Verifikuara GOETHE & TELC mund t'ju ndihmojnë të blini këtë certifikatë autentike/vërtetë Telc në internet me ose pa provim. Ne kemi një ekip të fortë ekspertësh me nivele të larta arsimore të cilët kanë punuar me ne për më shumë se 10 vjet sot në prodhimin dhe shitjen e #Telc, #Real #Telc, #Legit #Telc, #Verified #Telc, #origjinale #Telc, # I regjistruar #Telc, #Genuine #Valid #Telc, #Authentic #Telc. Mos kërkoni më se ku të blini një Certifikatë Real Telc sepse jeni në vendin e duhur.

Nëse blini certifikatën tuaj origjinale Telc në internet me ne në Certifikatat e Verifikuara GOETHE & TELC, ne duhet të sigurohemi që rezultatet e testeve të jenë të disponueshme pas katër deri në gjashtë javë nga data e provimit të zgjedhur. Certifikatat Telc janë të vlefshme për një periudhë të pakufizuar kohe. Provimi përbëhet gjithmonë nga një pjesë me shkrim dhe një pjesë me gojë.

Certifikatat e verifikuara të GOETHE & TELC mund t'ju ndihmojnë të merrni një certifikatë Telc pa provim ashtu siç mund ta shkruani provimin me ndihmën tonë dhe ne do t'i ndryshojmë rezultatet përpara datës së lëshimit dhe askush nuk do ta zbulojë. Nga ana tjetër, të gjitha Certifikatat gjermane mund t'ju shesin pyetjet dhe përgjigjet që ju të shkruani vetë provimet dhe do të jeni 100% garanci për të marrë më shumë se sa pikët e dëshiruara në provime.

Buy Telc questions and answers, Buy Telc Exam papers online, buy telc exam online, buy Telc Certificate, Buy Telc Exam, buy Telc results, buy Telc questions papers,  buy german telc certificate, telc certificate validity, telc certificate verification, b2 zertifikat kaufen, telc certificate b1, telc sertifikat, telc b2 certificate validity, telc b2 certificate, zertifikat telc b2, telc certificate b2, telc b1 certificate validity, goethe vs telc, telc exam frankfurt, egzamin telc online, certyfikat telc b2, certyfikaty telc, certyfikat telc, certyfikat telc dla studenta, telc certyfikat, contact us.

Na pëlqen të dëgjojmë nga ju